Νέα - Ανακοινώσεις

02-11-2022 

Έξυπνη Μεταποίηση - Εθνικού Σχεδίου Ανακαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0

 • Στο πλαίσιο της δράσης "Έξυπνη μεταποίηση", η ΜέγαSoft Πληροφορική ΑΕ μπορεί να προτείνει  έξυπνες λύσεις, βασισμένες σε σύγχρονες τεχνολογίες αιχμής όπως το  Internet of Things. Αναπτύσσει εφαρμογές για τη παρακολούθηση, την οπτικοποίηση, τη διαχείριση, τη συλλογή, την ανταλλαγή δεδομένων και την ανάλυση των μετρήσεων. 
  Ενδεικτικές λύσεις που μπορεί να υλοποιήσει είναι σύστημα αυτοματοποιήσης και διασύνδεσης γραμμών παραγωγής, διαχείρισης και ελέγχου της παραγωγής και γενικά συστήματα που υποστηρίζουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό. Η εφαρμογή των λύσεων αναβαθμίζουν τις επιχειρήσεις βελτιώνουν τις διεργασίες, αυξάνουν τη παραγωγικότητα και διασφαλίζουν τη ποιότητα των προϊόντων.
  Μάθετε περισσότερα για τη δράση...
24-10-2022 

Έξυπνες συσκευές ελέγχου παροχής ρεύματος σε κεραίες

 • Η εταιρεία ΕΡΜΗΣ Wisp, πάροχος internet και τηλεφωνίας (VOIP),  τοποθέτησε τις έξυπνες συσκευές της εταιρίας μας "E-IOT Control Power"  στις κεραίες αναμετάδοση σήματος. Η συσκευή "E-IOT Control Power" δημιουργήθηκε για να διαβάζει τη παροχή του ρεύματος που διαπερνά την εγκατάσταση της κεραίας και να ενημερώνει την εταιρεία σε περίπτωση διακοπης. Ο χρήστης παρακολουθεί όλες τις συσκευές σε ένα χάρτη, έχει live ενημέρωση 24/7 και λαμβάνει ειδοποιήσεις ώστε μπορεί να επέμβει αμέσως για την αποκατάσταση της βλάβης.
20-09-2022 

Συνεργασία με την εταιρεία Ilake

 • Από σήμερα η εταιρεία Ilake IKE συνεργάζεται μαζί μας για τη προώθηση και πώληση προϊόντων της Μέγαsoft Πληροφορική Α.Ε. 
13-09-2022 

Παράταση Περιόδου Υποβολής Αιτήσεων στο Πρόγραμμα «Ψηφιακά Εργαλεία ΜΜΕ»

 • Η περίοδος υποβολής Αιτήσεων Χρηματοδότησης για το Πρόγραμμα «Ψηφιακά Εργαλεία ΜΜΕ» και για τις κατηγορίες αιτήσεων 1, 2 και 3 του Προγράμματος «Ψηφιακές Συναλλαγές» παρατείνεται έως τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022. Επίσης η περίοδος υποβολής Αιτήσεων Χρηματοδότησης για το Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ψηφιακών Προϊόντων και Υπηρεσιών» παρατείνεται έως το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2022.
  Μάθετε περισσότερα για τη δράση...
01-08-2022 

Εγγεκριμένος προμηθευτής για το πρόγραμμα "Ψηφιακά Εργαλεία ΜΜΕ"

 • Η εταιρεία ΜέγαSoft Πληροφορική ΑΕ έλαβε την έγκριση από τη "Κοινωνία της Πληροφορίας" για τη προμήθεια ψηφιακών εργαλείων στο επιδοτούμενο πρόγραμμα "Ψηφιακά Εργαλεία ΜΜΕ".
10-01-2022 

Στρατηγική συνεργασία με την εταιρεία MULTIPOOL ENGINEERING LTD στη Κύπρο

 • Στρατηγική συνεργασία της ΜέγαSoft Πληροφρική ΑΕ με τη κυπριακή εταιρεία MULTIPOOL ENGINEERING LTD για τη προώθηση και πώληση συσκευών e-IoT Water Quality Μέγαsoft Device σε ξενοδοχεία, αθλητικές εγκαταστάσεις, οικίες για τη παρακολούθηση της ποίοτητας του νερού σε πισίνες, δεξαμενές κ.α.